EN

مدیریت ناوگان مخابرات

چرا ناوگان خود را هوشمند کنیم؟

شرکت مخابرات ایران در سال ۱۳۵۰ تاسیس شد. با تمام چالش‌هایی که شرکت مخابرات ایران با آن روبه‌رو بوده است، اما همچنان توانسته رتبه اول خود را در میان اپراتورهای ارتباطی کشور حفظ کند. این دستاورد جز با بهینه کردن فعالیت‌ها و زیرساخت سازمان مخابرات امکان‌پذیر نبوده است. در این راستا شرکت مخابرات ایران با ورود تکنولوژی‌ها جدیدتر ابعاد کار خود را گسترش داد و ناوگان‌های خودرویی نقش بسزایی در مسیر اهداف این سازمان بازی کرد.

مدیریت ناوگان مخابرات یکی از راه‌هایی است که سازمان مخابرات را در پیشبرد اهدافش هموار می‌کند. مدیریت ناوگان مخابرات با هوشمندسازی ماشین‌آلات خود می‌توانند بهره‌وری و بازدهی خود را افزایش دهند. گزارش‌های جامع را نیز از یاد نبرید! گزارش هایی با ارائه چشم‌اندازی گسترده راه را برای راهکارهایی دقیق برای کاهش هزینه‌ها هموار می‌کند.

نگرانی‌های سازمان مخابرات

  • ثبت اطلاعات سریع موقعیتی و مکانی
  • آگاهی از فرآیند عملیات در لحظه
  • مدیریت و نظارت بر پروژه‌ها (پیمانکاری)
  • احراز هویت رانندگان (RFID)
  • تعریف محدوده جغرافیایی معین
  • محاسبه ساعت کارکرد هر خودرو و حقوق عادلانه
  • نظارت و ارزیابی ناوگان‌ها
  • مدیریت به موقع بحران و اتفاقات ناگهانی
  • تعریف محدوده‌های مشخص
مدیریت ناوگان مخابرات

به چه چیزهایی نیاز دارید؟

راهکارها و محصولات ما برای شما چیست؟

محصولات مدیریت ناوگان

سخت‌افزار ردیاب خودرو:

سخت افزار ردیاب تقریبا اولین مورد پایه‌ای است که شرکت شما برای هوشمندسازی خود به آن احتیاج دارد. قطعه کوچکی که می‌تواند در هر جایی نصب شود. البته باید سامانه تعمیر او نگهداری و تعمیرات را فاکتور بگیریم. اطلاعات ورودی برای سامانه کاریار حتی بدون نیاز به سخت‌افزار هم می‌تواند کارایی خود را حفظ کند.

مدیریت ناوگان حمل و نقل اورنگ (FMS)

سامانه مدیریت ناوگان همان جایی است که اطلاعات و دیتاها از سخت‌افزار برای نمایش حاضر می‌شوند. سامانه جامعی که هر آنچه که بخواهید در آن پیدا می‌کنید. از شیر مرغ تا جان آدمی‌زاد. در عین حال محیط نرم‌افزار با طراحی کاربرپسند، سادگی را در اولویت خود گذاشته است که استفاده‌کنندگان از سامانه نه تنها اطلاعاتی جامع و مفیدی دریافت کنند بلکه بتوانند به راحتی با آن کار کنند.

سامانه مدیریت تعمیرات و نگهداری خودرو (کاریار)

سامانه به دو صورت می‌تواند اطلاعاتی که نیاز دارد را به دست آورد؛ اما آن دو راه کدام است؟ راه اول این است که از سخت‌افزار ردیاب این اطلاعات را دریافت کند که اطلاعات دقیقی هستند اما راه دوم این است که این اطلاعات به صورت دستی وارد شود. این حالت دقت کار را کاهش می‌دهند اما در هزینه‌ها می‌تواند صرفه‌جویی کند.

تعیین عادلانه حقوق با توجه به کارکرد ناوگان (هوشیار)

سامانه هوشیار دو کار را برای شما انجام می‌دهد: اول اینکه شما را از شر کاغذبازی‌ها نجات می‌دهد و وقت‌ها را برای کارهای مهم‌تر شما ذخیره می‌کند. دوم اینکه برای رانندگان‌تان عدالت مطابق با کارشان هدیه‌ می‌دهد. چه چیزی مهم‌تر از اینکه راننده شما این احساس را بگیرد که متناسب با تلاشی که کرده است،‌ حقوق دریافت می‌کند. سامانه هوشیار به رضایت رانندگان از کار کمک می‌کند و این همان چیزی است که خیلی از شرکت‌ها به آن بی‌توجهی می‌کنند. تغییرات زیاد در کارکنان هزینه‌های جانبی برای شرکت‌ها به وجود می‌آورند. این هزینه‌های پنهان می‌تواند حتی یک شرکت بزرگ را زمین بزند. از قدیم هم گفته‌اند که پیشگیری بهتر از درمان است.

راحت درخواست بده، راحت‌تر تخصیص!

همه‌مان گاهی خیال‌پردازی می‌کنیم. شاید خیال‌پردازی شما این باشد که به سیستمی فکر کنید که بتواند درخواست‌هایتان را مدیریت کند درحالی که شما فنجان چایی‌تان را میل می‌کنید! باید بگویم این دیگر خیال پردازی نیست و سامانه مدیریت سرویس و درخواست یاور این کار برای شما به راحتی ‌می کند. نسخه دمو را درخواست دهید تا ببینید خیال‌پردازی‌هایتان چقدر به واقعیت نزدیک است!

همچنین بعد از اعزام، بخواهید که به رانندگان امتیاز دهند. با این کار چشم‌اندازی مناسب از تفاوت‌های رانندگان به دست آورید.


بعضی از گواهی حسن انجام کارها:

منطقه کرمانشاه

سلام علیکم

پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد‌ (ع)، احتراما عطف به نامه شماره E-10768 مورخ ۱۴۰۱/۶/۷ عملکرد و پشتیبانی سامانه اورنگ مطلوب و مورد رضایت می‌باشد. توفیق روز افزون شما را در عرصه توسعه و پژوهش برای آن مجموعه و دیگر همکاران شما را از خداوند متعال خواستارم.


منطقه ایلام

با سلام و احترام

عطف به نامه‌ شماره ۰۱۰۷۷۹ مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۰۹ موضوع سخت افزار، نرم افزار و سامانه ردیابی خودرو، این منطقه رضایت خود را از دستگاه‌های نصب شده آن شرکت بر روی خودروهای استیجاری و همچنین سامانه ردیابی آنلاین تحت وب و اپلیکیشن موبایل اعلام می‌دارد.


و در نهایت آنچه بدست می‌‌آورید:

  • یکپارچه‌سازی ناوگان‌ها
  • از بین بردن بروکراسی‌های اداری
  • تسهیل روند اختصاص سوخت مصرفی به خودروها
  • کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری

این هزینه‌هایی که ما می‌کنیم،‌ چطور به ما برمی‌گردند؟

هزینه‌هایی که برای سخت‌افزار ردیاب و نرم‌افزارهای ردیابی ما می‌پردازید،‌ در بازه زمانی کوتاه چندماهه می‌تواند کاملا هزینه‌ها را به جیب شما و سازمان‌تان برگرداند. اما چگونه:

به تفکیک سامانه‌ها این سوال مهم را پاسخ می‌دهیم:

سیستم مدیریت ناوگان – FMS

راننده‌های شما در نقط مختلف پراکنده هستند. بارها نمی‌دانید کِی می‌رسند. مجبورید به تک تک راننده‌ها زنگ بزنید. نمی‌دانید که آیا راننده‌ها توقف بی‌جا داشته اند یا نه. کِی حرکت کرده‌اند. کِی می‌رسند. نمی‌دانید که رانندگان در محدوده‌ای که مشخص کرده‌اید بوده‌اند یا نه. اینجا اعتماد شما به رانندگان اجباری است. سامانه ردیابی پاسخ درخوری برای تمام این ندانستن‌ها و اعتمادهای اجباری است. راهکاری که مدیریت و نظارت آنلاین را برای شما فراهم می‌کند.

سامانه پرداخت هوشمند حقوق رانندگان – هوشیار

کارکردهای رانندگان و صورت آن‌ها به صورت دستی همیشه احتمال اشتباه را با خود به همراه دارند. حال یا با رانندگان ناراضی روبه‌رو خواهیم بود یا هزینه‌های اضافی برای سازمان و شرکت.

سامانه نگهداری و تعمیرات (نت) – PM

نرم افزار نگهداری و تعمیرات (نت) کارکردش در کاهش هزینه‌ها یگانه است. طبق آمارها حداقل ۳۰ درصد به کاهش هزینه‌ها می‌انجامد.

سامانه یاور

مثلا با سامانه یاور دیگر نیازی نیست که چندین نفر نقش اپراتور رو بازی کنند و درخواست به سرعت پیگیری می‌شود. با این شیوه افراد می‌توانند فعالیت مثبت بیشتری انجام دهند و راندمان کار افزایش می‌یابد.

حرف آخر

مدیریت ناوگان مخابرات با روش‌های مدرن کمک شایانی به مدیرانی خواهد کرد که درصدد تلاش برای تغییرات جدی در روند اجرای خدمات خود هستند.