EN
مدیریت ناوگان نظامی

مدیریت ناوگان مراکز نظامی

چرا ناوگان خود را هوشمند کنیم؟

مراکز نظامی وظیفه خطیر امنیت در جنبه‌های مختلف را برعهده دارند. این امنیت حاصل نمی‌‌شود جز با مدیریتی کارآمد که نهادهای زیرمجموعه را همانند یک بدن هماهنگ کند. در این میان مدیریت ناوگان نظامی از اهمیت خاصی برخوردار است. مدیریتی که با آگاهی از استقرار خودروها و تجهیزات نظامی بتواند در موقعیت‌های حساس دست به انتخاب بزند. انتخاب‌هایی که باید در لحظه گرفته شوند و نتیجه آن می‌تواند درخورتوجه باشد. به عنوان مثال کشور ما یک کشور مهم در کانال‌های ارتباطی و ترانزیتی در حمل و نقل مواد مخدر است. از این حجم بسیار مواد مخدر، بخشی نیز در داخل کشور مصرف می‌شود. به همین دلیل دستگیری قاچاق‌چیان مواد مخدر که با آسیب زدن به جان مردم درصدد کسب منافع هستند، اهمیت ویژه‌ای دارد. در زیر به هوشمندسازی ناوگان که مدیریت مراکز نظامی را آسوده‌تر می‌کند، اشاره خواهیم کرد.

نگرانی‌های مراکز نظامی

  • ثبت اطلاعات سریع موقعیتی و مکانی
  • تخصیص سریع خودرو
  • رسیدن فوری به محل حادثه
  • آگاهی از فرآیند عملیات در لحظه
  • احراز هویت رانندگان (RFID)
  • تعریف محدوده جغرافیایی معین
  • نظارت و ارزیابی ناوگان‌ها
  • کنترل دقیق و لحظه‌ای محموله

به چه چیزهایی نیاز دارید؟

پایش برخط ناوگان

فرقی نمی‌کند که چه روزی باشد یا چه ساعتی از روز باشد،‌در نهایت نیاز به یک مدیریت جامع و کامل که در آن بتوانید تمامی ناوگان خود را زیر نظر بگیرید، به شدت احساس می‌شود. سامانه ردیابی اورنگ این امکان را می‌دهد که با لایه‌های جغرافیایی مختلف ناوگان خود را زیر نظر بگیرید و از فعالیت‌های آن آنلاین و لحظه‌ای آگاه شوید.

امکان تعریف محدوده‌بندی جغرافیایی

در محدوده‌بندی شما می‌توانید محدوده‌های مجاز و غیرمجاز برای ناوگان خود تعریف کنید تا در صورت خروج از این محدوده‌ها برای شما هشدار ارسال شود. اما شاید بپرسید چرا باید محدوده‌بندی کنیم؟ اولین دلیلی که به ذهن ما می‌رسد این است که با این کار امکان استفاده شخصی از ناوگان به صفر می‌رسد. دیگر راننده‌ها از خودروهای دولتی نمی‌توانند استفاده‌های شخصی کنند. البته این را نمی‌گوییم که همه این کار را می‌کنند بلکه بیشتر با احتمالات صحبت می‌کنیم.

کنترل مدت زمان کارکرد درجا و اتلاف سوخت

کارکردهای درجا موجب اتلاف سوخت می‌شود. شناسایی این نقاط نشت هزینه، از وظایف مدیری کارآمد است. همچنین شما می‌توانید گزارش‌های جامع و متنوعی از سوخت مصرفی ناوگان بگیرید. در جایی دیگر به صورت تخصصی از مدیریت سوخت ناوگان صحبت خواهیم کرد. مدیریتی که در نهایت منجر به کاهش سوخت مصرفی ناوگان و برگرداندن هزینه‌ها به سازمان‌ها می‌شود.

امکان تعریف محدودیت‌های سرعت مجاز

خودروهای سازمانی و دولتی بیشتر در معرض سوءاستفاده قرار می‌گیرند. تعریف هشدارهای سرعت مجاز (green driving) احتمال تصادفات و خطرات پیش رو کاهش می‌دهد. همچنین از یاد نبریم که طول عمر مفید خودروها نسبت مستقیمی با نحوه استفاده از آن‌ها دارد.

راهکارها و محصولات ما برای شما چیست؟

محصولات مدیریت ناوگان

ردیاب آهنربایی AT1

کشور افغانستان بزرگترین تولیدکننده تریاک در دنیاست که ۳۵ درصد از تولید ناخالصی این کشور را به خود اختصاص می‌دهد. همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم، کشور ما در خاورمیانه قرار دارد و کشوری است که راه‌های مهم ارتباطی با سایر کشورهاست. این موضوع در کنار منافع بسیاری که می‌تواند برای کشور ما داشته باشد،‌ خطراتی هم می‌تواند ایجاد کند که هوشمندی ما در این موضوع، خطرات را کاهش می‌دهد. یکی از این خطرات انتقال محموله‌های مواد مخدر است که دهه‌هاست نیروی پلیس با آن درگیر است و به نظر تمامی ندارد. یکی از ابزارهایی که برای مقابله با این گروه‌ها به کار می‌رود، ردیاب‌های آهنربایی هستند. اجازه دهید از اول توضیح دهیم:

دو نوع ردیاب به صورت کلی داریم:

ردیاب‌های بدون سیم‌کشی نیازی به نصب ندارند و به راحتی می‌توانند به بدنه یا زیر خودرو متصل شود. این ردیاب با ویژگی‌های منحصربه‌فردی که دارد،‌ می‌تواند نیاز کلانتری‌ها و ماموران قانون را برطرف کند:

ردیاب‌های بدون سیم‌کشی نیازی به نصب ندارند و به راحتی می‌توانند به بدنه یا زیر خودرو متصل شود. این ردیاب با ویژگی‌های منحصربه‌فردی که دارد،‌ می‌تواند نیاز کلانتری‌ها و ماموران قانون را برطرف کند:

  • آهنربای بسیار قوی
  • باطری ۶۰۰۰ میلی‌آمپری
  • گواهی استاندارد ضد آب و گردوغبار IP67
  • حافظه داخلی برای ذخیره اطلاعات

همچنین می‌توانید مقاله ردیاب آهنربایی AT1 را بخوانید تا اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید.

زدیاب آهنریایی at1

و در نهایت آنچه بدست می‌‌آورید:

سامانه‌های نرم‌افزاری آمده‌اند که کارها را ساده کنند. سادگی را در کنار راحتی قرار دهید تا اهمیت این موضوع فزونی یابد. همه اینکار در نقطه پایان به مدیریت ناوگان مراکز نظامی می‌رسند. این مراکز نظامی می‌تواند کلانتری‌ها، پادگان‌ها و… باشد. امیدواریم این مطالب برای شما کاربردی و مفید بوده باشد. اگر نیاز داشتید که اطلاعات بیشتری کسب کنید، از صحفه تماس با ما اقدام کنید.